Pioneerityön aika ei ole ohi

Pioneerityön aika ei ole ohi

Pioneerityön aika ei ole ohi, koska työ on vielä pahasti kesken. Maailmassa on yli 7.000 saavuttamatonta kansanryhmää, joilla ei ole omaa seurakuntaa, joka pystyisi saavuttamaan oman kansansa ja julistamaan evankeliumia omalle kansalleen. Yhteen laskettuna saavuttamattomia ihmisiä maailmassa on 3,14 miljardia. Tosiasia on se, että jopa lähes 42 % maailman ihmisistä ei ole kuullut, että Jeesus on kuollut heidän syntiensä tähden ja että uskomalla Jeesukseen saa synnit anteeksi ja pääsee taivaaseen.

Suuri haaste ja ristiriita lähetystyöhön lähettämisessä on tällä hetkellä siinä, että suurin osa lähetystyöntekijöistä on lähetetty tekemään lähetystyötä alueille, joissa on jo Jeesukseen uskovia ja seurakuntia.

Vain noin 3 % maailman kaikista lähetystyöntekijöistä on lähtenyt ja lähetetty alueille, jossa on saavuttamattomia kansoja. Vain 1 % lähetystyölle suunnatuista ja uhratuista rahoista kohdistuu sinne, missä on vähiten saavuttamattomia ihmisiä.

Tarvitsemme uuden lähetysherätyksen!

Tämän sukupolven vastuu on tavoittaa tämä sukupolvi. Emme voi enää saavuttaa menneitä sukupolvia vaan meidän vastuulla on meidän sukupolvi. Joka vuorokausi maailmassa kuolee n. 150.000 ihmistä. Suurin osa heistä on niitä, jotka eivät tunne Kristusta henkilökohtaisena pelastajanaan.

He ovat matkalla iankaikkiseen kadotukseen ilman Kristusta. Sinut on pelastettu muita ihmisiä varten, että sinun elämäsi kautta mahdollisimman moni ihminen voisi kuulla evankeliumin ja pelastua! Tarvitsemme kipeästi heräämisen lähetysasian puolesta.

Saavuttamaton kansa

Olemme vaimoni kanssa täällä Japanissa lähetystyössä. Tiesitkö, että Japanissa asuu n. 127 miljoonaa ihmistä? Maassa on yli 1.800 kaupunkia tai kylää, joissa ei ole yhtään seurakuntaa. Japanissa on kymmeniä miljoonia ihmisiä, jotka eivät ole koskaan nähnyt yhtään Jeesukseen uskovaista.

On kymmeniä miljoonia, jotka eivät ole koskaan kuulleet Jeesuksesta. On kymmeniä miljoonia, jotka eivät ole lukeneet tai nähneet Raamattua, Jumalan sanaa. Japanissa on evankelisia kristittyjä vain 0,3 %. Maan seurakunnat ovat pieniä ja voimattomia saavuttamaan oman kansansa, siksi se tarvitsee kipeästi uusia työmiehiä ja lähetyssaarnaajia.

Jumala kutsuu sinua antautumaan!

Jumala kutsuu uskovia antautumaan tämän suuren lähetyskäskyn edessä: ”Ja hän sanoi heille: ’Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen’” (Markus 16:15-16).

Jumala lähetti Poikansa Jeesuksen meille pelastajaksi. Nyt hän kutsuu miehiä ja naisia, poikia ja tyttöjä vastaamaan hänen kutsuunsa lähteä kertomaan viestiä siitä, että maailman syntivelka on maksettu. Pakanuuden pimeydessä saatanan sitomat ja synnin rääkkäämät ihmiset odottavat viestin tuojia. Olisitko sinä valmis lähtemään?

Ja hän sanoi heille: ’Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa’” (Luukas 10:2).

Markus Sainio
Japani

Comments are closed.