Onko koronarokote pedon merkki?

Onko koronarokote pedon merkki?

Edellä mainittu on kysymys, jota on tullut ainakin minulle henkilökohtaisesti paljon. Monet ovat puhuneet, että näin olisi ja ihmiset ovat hädissään ystävistään, lähipiiristään ja itsestään. Olen saanut jopa kysymyksiä, voiko enää pelastua, kun on ottanut rokotteen.

Vastaus on yksiselitteinen. Koronarokote/piikki ei ole pedon merkki, eikä se liity siihen asiaan. Tämä asia on täysin varma, kun tutkitaan Raamattua pedon merkkiin liittyen. Voit siis unohtaa huoletta koronarokotteen ja pedon merkin liittämisen toisiinsa.

Ja tämä vastaus nimenomaan käsittelee ainoastaan pedon merkin ja koronarokotteen yhteyttä. Eikä siis ole kannanotto itse rokotteeseen mitenkään.

Näemme kuitenkin, että maailma on muuttumassa nopeaa tahtia ja se, mikä minua huolestuttaa edellistä kysymystä enemmän, on se, että uskovat nukkuvat, eivätkä näe, mihin ollaan menossa. Nyt olisi aika virittää lamput kuntoon, ja saada uskon liekki palavaksi, muuten tämä maailman aika sammuttaa sen kokonaan.

Tämä maailma tarvitsee Kristusta enemmän kuin koskaan, ja tärkein asia elämässä on se, että Jeesus Kristus on edelleen ainoa tie taivaaseen, ja vain henkilökohtaisella uskolla pelastut.

Jos et ole uskossa tai koet, että sinulla ei ole pelastusvarmuutta, tai olet epävarma tilanteestasi, ota rohkeasti yhteyttä tämän lehden yhteystiedot-sivulla oleviin henkilöihin tai paikallisseurakuntaan alueellasi.

Viethän sinäkin ystävillesi tätä mahtavaa iankaikkista uutista, joka nostaa, kannattelee, uudistaa ja tuo toivon toivottomuuteen?

Edelleen Jeesus etsii ihmisiä, jotka Hän tahtoisi pelastaa ja antaa heille uuden elämän jo täällä ja iankaikkisuudessa.

Janne Kujala
Peräseinäjoki

Comments are closed.