Uuden edessä

Uuden edessä

Joulunaika on jälleen kerran edessä. Syyskausi on kohta ohitse. Monissa seurakunnissa suunnitellaan kuumeisesti jouluun liittyviä tapahtumia. Samoin on omassakin seurakunnassani. Meillä on tarkoituksena järjestää Virkkalassa joulukadun avauksen yhteyteen liittyvä tapahtuma.
Lisäksi myöhemmin vuorossa on myös seurakunnan joulujuhla. Koronan takia tämä ei viime vuonna onnistunut.

Raamatussa sanotaankin, että ”viisas voittaa sieluja”! Siten on hyvä käyttää jouluakin hyväksi evankeliumin eteenpäin viemiseksi.

Tulin itse uskoon alkuvuonna 1987. Samana vuonna perustettiin myös alkuperäiseltä nimeltään Uusi Elämä -lehti. Tämän jälkeen lehti on ilmestynyt tauotta aina tähän saakka. Muistan, että oma todistukseni oli toisessa tai kolmannessa numerossa.

Lähes 35 vuoden aikana on hengellisessä kentässä tapahtunut paljon erilaisia asioita. Toiset hyviä ja toiset huonoja. Tässä lehdessä on usein otettu kantaa moniin ajankohtaisiin hengellisiin teemoihin, usein varsin voimakkaastikin. Lisäksi lehdessä on pyritty pitämään selvästi evankeliumia esillä.

Kolmanneksi lehtityön tarkoituksena on ollut tukea lähetystyötä. Tämänkin vuoksi kukaan ei ole milloinkaan ottanut palkkaa lehden tekemisestä. Näin varoja on voitu ohjata lähetystyön hyväksi.
Nyt olemme kuitenkin tulleet sellaiseen vaiheeseen, että olemme päättäneet lehden jäämisestä kuluvan vuoden lopussa tauolle. Yksin Herra tietää, onko tämä lopullista vai jatkuuko lehden tekeminen myöhemmin jossakin muodossa.

Kiitän Teitä kaikkia, jotka olette näiden vuosien aikana olleet mukana lehtityössä ja erityisesti päätoimittaja Pauli Rahkosta, joka on antanut vuosikymmeniä kestäneen uskollisen panoksensa lehden hyväksi.

Kiitän myös jokaista tilaajaa ja jokaista lehden jakajaa.
Uskon, että Uusi Elämä Jeesuksessa -lehti on ollut näiden vuosien aikana monelle hengelliseksi siunaukseksi. Kaikki kunnia kuuluu yksin Jumalalle!

Lukijaani siunaten,

Vesa-Pekka Lanne
Lohja

Comments are closed.