Uuden työkauden edessä

Uuden työkauden edessä

Kesä lomakausineen on taas kerran loppumassa. Toiminta seurakunnissa lisääntyy, koska monet toiminnot ovat olleet kesätauolla. Näin on ollut omassakin seurakunnassani. Oman vahvan lisämausteensa tuo edelleenkin korona.

Miten siihen oikein pitäisi suhtautua? Tartuntojen määrät ovat voimakkaassa nousussa. Toisaalta sairaalahoidon tarve ei ole vastaavasti lisääntynyt. Kuitenkin ainakin pääkaupunkiseudulle on asetettu varsin vahvoja kokoontumisrajoituksia.

Koronasta puheenollen, näyttää siltä, että siihen suhtaudutaan helposti tunteellisesti hyvin äärimäisellä tavalla. Joko sitä vähätellään tai sitten pelätään. Näyttää jopa siltä, että joidenkin toimesta koronasta tehdään jonkinlainen uskonkappale.

Me emme usko koronaan tai koronattomuuteen, emmekä rokotteen ottamiseen tai ottamatta jättämiseen, vaan Jeesukseen ja että Hän on Herra! Me emme kiinnitä katsettamme ja ajatuksiamme koronaan, vaan Jeesukseen (Heb. 12:1-3)!

Antakoon Herra Jeesus sinulle ja minulle koronankin keskellä viisautta ja voimaa tulevanakin kautena tehdä Jumalan valtakunnan työtä Jeesuksen johdatuksessa!

Lukijaani siunaten

Vesa-Pekka Lanne
Lohja

Comments are closed.