Voinko saada yhteyden kuolleeseen?

Voinko saada yhteyden kuolleeseen?

Monissa otsikoissa ja monissa aikakausilehtien kirjoituksissa mainitaan asiasta, että joku on ollut yhteydessä kuolleeseen henkilöön. Ja ikään kuin yrittänyt ottaa yhteyttä vainajiin ajan rajan taakse. Raamattu kieltää ottamasta yhteyttä vainajahenkiin ja vainajiin.

Yhteydenotto menee aina vihollisen voimien kautta, eikä siinä ole Jumala millään tavoin mukana. Jumala ja usko eivät siis ole kanavia, mitä kautta yhteyksiä otetaan, vaan tällaisessa on kyse vihollisen voimista ja vääristä toimintatavoista.

Kun vihollisen voimien kanssa ollaan tekemisissä, niin voi mennä koko elämä pieleen. Vihollinen haluaa eksyttää ja tuhota ihmisen kokonaan. Lähes aina vihollinen antaa vainajahenkien kautta valhetietoa ja väärää tietoa, koska vihollinen on valheen isä ja haluaa saada ihmisen uskomaan valheeseen.

Älä koskaan usko asioita, jos joku puhuu tällaisesta vainajiin ja vainajahenkiin otetuista yhteyksistä ja tiedoista. Äläkä siis koskaan ota tai yritä ottaa mitään yhteyksiä. Jos tiedät, että joku niin tekee, niin kehota lopettamaan ja pysy erossa hänen toiminnastaan. Se ei ole tervettä toimintaa kenellekään eikä kuulu varsinkaan uskovalle.

Mutta muista, kun elät ja kuolet Jeesukseen uskoen, niin kaikki Jeesuksessa kuolleet ovat Abrahamin helmoissa paratiisissa ja siellä nähdään. Pidäthän siis huolen, että sinäkin olet tuossa joukossa?
Kerro myös mahdollisimman monelle ystävällesi, että Jeesukseen uskomalla saa ikuisen elämän ja lopulta kohdataan taivaassa. Silloin saamme yhteyden kaikkiin ystäviimme ja omaisiin, jotka ovat kuolleet Jeesukseen uskoen, ja saamme olla ikuisesti yhdessä.

Janne Kujala
Peräseinäjoki

Comments are closed.