Jumalalle kaikki on mahdollista

Jumalalle kaikki on mahdollista

Se on totta, Herra, että Assurin kuninkaat ovat hävittäneet kaikki maat ja omankin maansa. Mutta pelasta nyt meidät, Herra, meidän Jumalamme, hänen käsistänsä, että kaikki maan valtakunnat tulisivat tietämään, että sinä, Herra, olet ainoa” (Jes. 37:18, 20).

Kuningas Hiskia oli inhimillisesti mahdottoman tilanteen edessä. Tosiasia oli se, että Assur oli hävittänyt kaiken tieltään siihen mennessä ja nyt se oli tullut Jerusalemin porteille. Tämän Hiskia tunnusti Herran edessä. Hiskia ei kuitenkaan antanut periksi tosiasioiden edessä eli sen edessä, mikä oli näkyvää.
Hiskia tunsi Hänet, johon hän uskoi, iankaikkisen Herra Jumalan. Hän tiesi, että mikä ihmisille on mahdotonta, ei ole Jumalalle, sillä Jumalalle kaikki on mahdollista. Tämän vuoksi Hiskia rukoili rohkeasti: ”Mutta pelasta nyt meidät, Herra, meidän Jumalamme…” Ja Herra totisesti ilmestyi, kuten voimme luvun loppuosasta lukea.

Mekin olemme usein meille mahdottomien tilanteiden edessä. Inhimillisesti ajateltuna ei näytä olevan mitään toivoa. Myös pitkittynyt koronapandemia näyttään muodostuvan tällaiseksi. Monet pelkäävät sen edessä. Moni ajattelee, että eikö tämä koskaan lopu. Milloin voimme taas palata normaaliin arkeen ja myös normaaliin seurakunta-arkeen jne.?

Tahdon rohkaista Sinua lukijani! Jos olet uskossa Herraan Jeesukseen, voit rukoilla Hänen edessään, kuten Hiskia: ”Mutta pelasta nyt meidät, Herra, meidän Jumalamme, koronankin käsistä.” Tai mikä muu asia elämässäsi onkaan sellainen Goljat, jota et yksin omassa voimassasi voi voittaa.
Saat olla varma siitä, että sinullekaan ei tapahdu mitään Hänen sallimattaan ja että kaikki on kuitenkin Hänen käsissään. Herra Jeesus on voimallinen ilmestymään elämässäsi ja antamaan sinulle tarvitsemasi avun!

Lukijaani siunaten,

Vesa-Pekka Lanne
Lohja

Comments are closed.