Nostakaa päänne

Nostakaa päänne

Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luuk. 21:28).

Elämme monella tavalla hyvin erikoislaatuisessa ajassa. Toisaalta koronapandemia ei näytä hiljentymisen merkkejä. Toisaalta kaikenlainen luopumus saa yhä enemmän sijaa. Nyt viimeisimpänä on ns. seksuaalirikosuudistushanke. Sinä suojaikärajaa ollaan laskemassa 15-vuodesta 12-vuoteen.

Sama koskee aborttilakiin suunnitteilla olevia lievennyksiä. Tuntuu, että Suomen päättäjät oikein hakevat kirousta kansamme ylle. Elämme lopun ajassa. Jeesuksen tulemus on aivan oven edessä.

Jeesus kehottaa meitä nostamaan päämme, sillä vapautuksemme hetki on lähellä. Meidän ei tarvitse pelätä eikä painaa päätämme pensaaseen, vaan todellakin nostaa se ylös. Raamattu kehottaa meitä tekemään työtä, niin kauan, kuin päivä on ja että tulee yö, jolloin kukaan ei voi enää työtä tehdä.

Minua siunasi valtavasti, kun saimme viime perjantaina kastaa erään uskoontulleen nuoren miehen. Hän seurasi Jeesusta kasteen hautaan hyisessä järven vedessä. Hän kirjaimellisesti nosti päänsä Jeesusta kohtaan. Jeesus elää! Kiitetty olkoon Hänen nimensä!

Sinua Siunaten!

Vesa-Pekka Lanne
Lohja

Comments are closed.