Onko Jeesuksen takaisin tulo varmaa?

Onko Jeesuksen takaisin tulo varmaa?

Kyllä se on. Siksi juuri noita merkkejä Raamatussa on jätetty hurja määrä, että niitä seuraamalla voimme uskoa ja olla varmoja. Kun näemme merkkien ja tuhansia vuosia sitten kirjoitettujen ennustusten toteutuvan silmiemme edessä, niin ymmärrämme, että Raamattu todellakin on totta. Kaikki tässä maailmassa todellakin tapahtuu Jumalan suunnitelman mukaan, ja eräänä päivänä tulee tapahtumaan myös Jeesuksen toinen tulemus, joka on ikään kuin kaiken loppuhuipennus.

Jos joku siis ennustaa maailmanlopun päivämäärää tms. niin kyseessä ei ole Herralta saatuja ilmoituksia ja ne eivät koskaan ole totta! Koska tuota hetkeä ei todellakaan tiedä kukaan.

Oletko seurannut merkkejä, mistä voit saada varmuuden, että Jeesus todellakin on tulossa pian? Jos et, niin otathan Raamatun ja ala lukemaan Uutta testamenttia. Tai ota yhteyttä seurakuntiin, niin saat tarkempaa tietoa ja varmuutta asioihin. On asioita, mitkä tässä maailmassa on epävarmoja, mutta yksi on varma, Jeesus tulee pian.

Janne Kujala
Peräseinäjoki

Comments are closed.