Jeesus tulee pian! Mikä on se pian, eli koska Jeesus siis tulee?

Jeesus tulee pian! Mikä on se pian, eli koska Jeesus siis tulee?

Nämä ovat kysymyksiä, joihin varmasti monet miettivät vastauksia. Oikea vastaus Raamatun mukaan on se, että kukaan ei tiedä päivää eikä hetkeä. Ei edes Jeesus tiedä. Ainoastaan Isä, eli Jumala tietää. Jumala antaa pojalleen määräyksen ja vasta silloin kaikki tapahtuu.

Kuitenkin Raamatussa kerrotaan asioita, mitkä tulevat tapahtumaan ennen tuota hetkeä maailmassa, eri kaupungeissa, eri maissa, ihmisten keskellä, luonnon keskellä jne. Raamattu ikään kuin antaa merkkejä, joita seuraamalla osaamme aavistaa, että Jeesuksen tulo alkaa olla lähellä. Ja nämä merkit ovat siksi, että tietäisimme olla tuohon hetkeen valmiina.

En lähde tässä käsittelemään nyt noita merkkejä, mutta ne ovat hurjan tarkkoja ja kertovat yksityiskohtaisesti, mitä alkaa missäkin tapahtua. Siitä tiedämme, että pian. Merkit löytyvät Raamatusta hyvin tarkasti.

Janne Kujala
Peräseinäjoki

Comments are closed.