Sähkötolpissa lukee ”Jeesus tulee pian, oletko valmis” -tekstejä? Mitä tämä tarkoittaa? Miksi uskovat liimailevat näitä kylttejä?

Sähkötolpissa lukee ”Jeesus tulee pian, oletko valmis” -tekstejä? Mitä tämä tarkoittaa? Miksi uskovat liimailevat näitä kylttejä?

Raamatun ilmoituksen mukaan Jeesus tulee vielä uudelleen. Kyllä, luit oikein, Jeesus tulee uudelleen. Et ehkä ole kuullut asiasta tai et ole uskonut, kun olet kuullut näin sanottavan, mutta se on totta. Jeesus tuli 2000 vuotta sitten ensimmäisen kerran ja sovitti ristillä kaiken, ja kuoli puolestamme. Nyt Jeesus tulee toisen kerran ja siihen myös tulee Raamatun mukaan päättymään tämä armon aikakausi, mitä elämme.

Armon ja pelastuksen aikakausi on kestänyt pitkään Jeesuksen ristin kuolemasta tähän päivään saakka. Ja vielä siihen asti, kun Jeesus tulee, on ihmisillä mahdollisuus tulla pelastukseen, uskomalla häneen. Sen jälkeen Raamattu kertoo, että pelastuksen ovi sulkeutuu ja monet tulevat huutamaan armoa, mutta ”ovi” pelastukseen ei enää aukene.

Tässä samassa hetkessä myös maanpäällä olevat uskovat nousevat ylös pilviin Herraa Jeesusta vastaan ja katoavat maan päältä. Tämä tulee siis olemaan päivä, joka on toisille ilon päivä. He pääsevät Jeesuksen seuraan taivaaseen, ja kaikki paha on poissa, ja alkaa ikuisuus täydellisessä paikassa.

Toisille se tulee olemaan surun päivä. Pelastuksen ovi sulkeutuu ja on myöhäistä enää huutaa Jeesuksen perään. Ehkä monet sukulaiset katosivat, ja kaikki lapset tulevat nousemaan pilviin. Olisi siis karmeaa huomata tuona päivänä, että minä jäin tästä joukosta.

Siksi tolppiin on kirjoitettu muistutuksia ”Jeesus tulee, oletko valmis”, koska haluamme että kaikki olisivat valmiita, ja tuo päivä saisi olla kaikille ilon ja riemun päivä!
Oletko sinä valmis? Kumpi päivä tuo on sinulle, jos Jeesus tulisi juuri nyt?

Janne Kujala
Peräseinäjoki

Comments are closed.