Mädäntynyt kattila

Mädäntynyt kattila

Otetaan uusi kiiltävä kattila ja keitetään siinä hernekeitto. Syömisen jälkeen se jätetään likaisena odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Tuohon pesemättömään kattilaan tehdään vielä saman päivän kuluessa kaurapuuroa. Pesua ei tehdä tälläkään kertaa.
Tätä samaa jatkuu viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen, eikä kattilaa koskaan pestä. Siinä on kyllä hometta ja matoja ja se haisee mädäntyneeltä. Sitten kattilan omistaja ottaa rätin ja pesuainetta ja puhdistaa vain kattilan pintapuolen uutuuden kiiltäväksi ja ihailee sen komeutta, mutta sisäpuoli on täysin mädäntynyt vieläkin.

En tiedä yhtään ihmistä, joka kohtelisi omaa kattilaansa tällä tavalla, mutta tiedän monia, joiden sydän ja sielu on tuon mädäntyneen kattilan kaltainen. Sisäpuolella voi olla jopa vuosikymmenien synnin saasta matoineen ja homeineen, mutta vain pintaa kiillotellaan.

Tiedätkö, että Jeesus voi ja myös tahtoo puhdistaa sinun sisimpäsi kaikesta synnistä ja saastasta? Jos et tahdo enää olla sisältäpäin mädäntynyt, pyydä Jeesusta elämääsi vapahtajaksi ja herraksi. Jeesuksen omana saat kokea ihmeellistä puhtautta ja rauhaa ja jumalan lasten yliluonnollista iloa.

Jeesus kutsuu sinua juuri nyt, sillä hän tahtoo puhdistaa sinut ja antaa sinulle kaikki synnit anteeksi. Tahdotko vastata Jeesuksen kutsuun myöntävästi ja astua taivastielle vai tahdotko jatkaa entistä tietäsi syntiesi kanssa helvettiä kohden?

Tommi Leskelä
Jyväskylä

Comments are closed.