Tehdään työtä niin kauan kuin päivä on

Tehdään työtä niin kauan kuin päivä on

Korona ei näytä vieläkään antavan periksi. Olemme edelleen sen ”kourissa”. Se tuo omat haasteensa jälleen tulevaan työkauteenkin seurakunnan keskellä. On tärkeää olla Jumalan edessä ja pyytää Häneltä viisautta, kuinka edetä. On selvää, että virus tulee ottaa vakavasti eikä sitä tule vähätellä.
Toisaalta olemme Herran kädessä ja tiedämme, ettei meille tapahdu mitään Hänen sallimattaan. En usko Hänen tahtonsa olevan sekään, että väärällä tavalla piiloudumme punkkereihimme. Jeesus ei ole peruuttanut lähetyskäskyään. Tämän vuoksi meidän tulee julistaa evankeliumia ja tehdä työtä niin kauan kuin päivä on, kuten Jeesus meille opettaa.

Saimme eilen pitää evankeliumia esillä, kun täällä oli ns. Virkkala-päivä. Ihmisiä oli toki vähemmän kuin aikaisempina vuosina, mutta koimme kuitenkin Jumalan johdatusta ja apua ja saimme kertoa monille Jeesuksesta. Vastaanotto oli hyvä.
Toukokuussa tällainen ei olisi onnistunut. On myös hyvä, että telttakokouksia on kesän aikana pidetty ympäri Suomea. Vielä keväällä ei olut tietoa, voiko sellaisia järjestää. Toisin sanoen meidän tulee tehdä se, minkä kulloinkin voimme.

Emme tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta sen tiedämme, että Jeesus on luvannut olla omiensa kanssa loppuun saakka. ”Jeesus Kristus on sama eilen, tänään ja iankaikkisesti” (Hepr. 13:8). Sen tähden luotetaan edelleen Jeesukseen, pidetään Sanasta kiinni ja viedään evankeliumia eteenpäin tavalla tai toisella.

Saakoon tuleva työkausi koronankin keskellä olla omalla Herran peltolohkollasi vielä siunatumpi kuin edellinen!

Vesa-Pekka Lanne
Lohja

Comments are closed.