Eikö Hiljainen uskova olisi parempi? Ei tulisi aina vääntöjä ja riitoja, kun olisi vaan hiljaa itsekseen uskossaan?

Eikö Hiljainen uskova olisi parempi? Ei tulisi aina vääntöjä ja riitoja, kun olisi vaan hiljaa itsekseen uskossaan?

Ihminen, joka on löytänyt elämälleen tarkoituksen ja iankaikkisen elämän toivon, olisi siis hiljaa. Ihminen, joka on löytänyt jotain upeaa, niin että elämä voi jatkua kuoleman jälkeenkin, mutta ei kerro siitä kellekään. Ei kuulosta mielestäni reilulta.

Ihminen, joka on tullut uskoon ja löytänyt jotain suurta elämäänsä, haluaa kertoa siitä muille. Hän haluaa, että muutkin saisivat iankaikkisen elämän toivon ja pääsisivät kerran taivaaseen. Hän ei tahdo, että kukaan jäisi ilman taivaspaikan osaa, ja siksi uskovat kertovat tästä asiasta sinulle ja muille.

On totta, että jokainen henkilökohtaisesti päättää oman suhteensa ja uskonsa, mutta olisi reilua, että jokainen ihminen maailmassa kuitenkin saisi tietää, että on olemassa iankaikkinen elämä Jeesukseen uskoville. Sitten he saavat tehdä valintansa, mutta ensin tarvitaan tietoa.

Löydä sinäkin aito ilo ja vapaus ELÄVÄSTÄ USKOSTA, niin se näkyy sanomattakin ystävillesi ja ympärillesi. Uskonnollisuus sen sijaan toimii toisinpäin ja karkottaa loputkin ystäväsi ympäriltäsi, eikä anna sinullekaan mitään.

Kun tilaisuus tulee, niin kerro sinäkin läheisillesi, että Jeesus rakastaa jokaista ja tahtoo jokaisen taivaaseen. Olisi mahtavaa, kun saisimme juhlia taivaassa ja iankaikkisessa elämässä kaikki yhdessä. Juuri sinä ja minä ja jokainen, jolle kerromme. On mahtavaa levittää hyvää sanomaa, joka antaa toivoa jo tässä ajassa ja tulevaisuudessa.
Eihän olla jatkossakaan hiljaa näin mahtavasta uutisesta?

Janne Kujala
Peräseinäjoki

Comments are closed.