Miksi uskovat pitävät ”Jeesus”-asioista niin ääntä ja jakavat näitä lehtiä jne…? Eikö kukin voi uskoa mitä haluaa?

Miksi uskovat pitävät ”Jeesus”-asioista niin ääntä ja jakavat näitä lehtiä jne…? Eikö kukin voi uskoa mitä haluaa?

Raamattu kertoo, että usko Jeesukseen on ainoa tie taivaaseen. Uskomme Raamattuun täysin ja haluamme kertoa muillekin Jeesuksesta, joka haluaa jokaisen viedä taivaan kotiin, kun elämämme täällä ajassa päättyy.

Raamattu myös kertoo, että Jeesus toimii edelleen ja parantaa ihmisiä. Hän katkoo ”kahleita” ja riippuvuuksia ihmisten elämästä ja tahtoo, että meidän jokaisen elämä olisi hyvää jo täällä maanpäällisessä ajassa, missä elämme.

Raamatunkin mukaan jokainen voi uskoa mitä haluaa emmekä ”tuputa” tai pakota uskoa kenellekään, mutta Raamattu myös muistuttaa, että mihinkään muuhun uskomalla et saavuta ikuista elämää taivaassa. Olemme tästä asiasta vain niin innoissamme ja haluamme kertoa tätä mahtavaa ja iloista uutista, että Jeesus elää ja tahtoo pelastaa jokaisen, joka uskoo häneen.

Joh. 3:16: ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
Etkö sinäkin haluaisi saada ikuisen elämän taivaassa?

Janne Kujala
Peräseinäjoki

Comments are closed.