Parantumisihme Espanjan Villenassa

Parantumisihme Espanjan Villenassa

Haluamme kertoa ihmeestä, joka tapahtui Villenan ”Cristo Salva y Sana” (suom. ”Kristus pelastaa ja parantaa”) – seurakunnassa.
Sarayma on nyt noin puolen vuoden ikäinen vauva, joka syntyessään Valencian keskussairaalassa diagnosoitiin sokeaksi. Hänen vanhempansa eivät olleet uskossa, mutta he tulivat käymään seurakunnassa sunnuntaina 5.5.2019 sukulaistensa pyynnöstä, jotka kertoivat heille, että Herra voisi tehdä ihmeen heidän tyttärelleen.
Sarayma ei reagoinut millään tavalla väreihin tai valoihin, ei seurannut vanhempiensa tai muiden liikkeitä lainkaan, hänen silmänsä olivat täysin elottomat ja ”kuolleet”.

Viime sunnuntaina, kun he tulivat seurakuntaan vauvansa kanssa, puolisoni, pastori Samuel kutsui äidin ja Sarayma-vauvan tulemaan seurakunnan eteen rukoiltavaksi, koska hän tunsi vahvasti, että Jumala kehotti häntä niin tekemään.
Koko seurakunta nousi ylös ja kohotti kätensä lasta kohti ja Samuel laittoi kätensä vauvan pään päälle. Heti Pyhä Henki hänen sisimmässään kehotti Samuelia, että hänen täytyy laittaa kätensä vauvan silmien päälle ja julistaa vauvalle terveyttä Jeesuksen nimessä.

Kun koko seurakunta rukoili yhdessä, vauva alkoi reagoida epätavallisella tavalla katsellen ympärilleen ja liikuttaen paljon silmiänsä. Kysyimme lapsen äidiltä, että onko tämä lapsen normaalia käytöstä, ja äiti sanoi, ettei hän ollut koskaan aiemmin, lapsensa syntymästä saakka nähnyt Sarayman tekevän näin. Sarayma oli siinä hetkessä parantunut!

Maanantai-iltana vauvan äiti Laura Vargas González lähetti videon, jossa selvästi näkee miten Sarayma reagoi väreihin, liikkeisiin ja valoihin, katse on elävä ja kirkas. Tänään äiti todistaa, että hänen tyttärensä on edelleen alkanut reagoida tavoilla, miten hän ei ole koskaan aikaisemmin reagoinut.
Nyt Sarayma seuraa hyvin tarkasti äitinsä liikkeitä ja mm. pehmolelua, jota äiti liikuttaa puolelta toiselle.

Seuraavana tiistaina Valencian keskussairaalan lääkärit olivat ”pudottaa silmät päästään” nähdessään Sarayman silmien eloisat liikkeet, joita he eivät olleet nähneet aiemmin. Lääkärit määrittelevät vauvan sokeuden katsomalla silmien pupillien laajentumista, koska kyseessä on pieni lapsi.

Tämän perusteella myös sokeus diagnosoitiin aiemmin tehtyjen tutkimusten perusteella. He olivat sanoneet vanhemmille, että ehkä joskus myöhemmin mahdollisesti joku silmäleikkaus voisi Saraymaa vähän auttaa, mutta mitään takeita tällaisesta täydellisestä parantumisesta ei oltu luvattu.

Nyt äiti ja isä ovat seurakunnassa palvelemassa Jeesusta ja koko suku, ja koko Villenan kaupunki on kosketettu siitä, mitä Jeesus on Saraymalle tehnyt! Hän on tehnyt työn ja Hän jatkaa edelleen! Teitä rakkaasti siunaten ja kiitollisina esirukouksistanne.

Susanna Rodriguez-Kallio ja Samuel Rodriguez
Lähetit Herran elopellolla Espanjassa

Comments are closed.