Miksi Raamattu? Miksi sitä tulisi lukea?

Miksi Raamattu? Miksi sitä tulisi lukea?

Oletko koskaan saanut keneltäkään kirjettä tai kirjoittanut kirjettä?

Raamattu on kirje Jumalalta sinulle ja minulle. Itse asiassa useita kirjeitä. Nämä kirjeet on kirjoittanut toki ihminen, mutta jokaiselle kirjoittajalle itse Jumala on antanut sanat ja tiedon, mitä kirjoittaa. Raamattu on kirjekokoelma, johon Jumala on kirjoittanut ajatuksiaan ja suunnitelman sinun ja minun pelastamiseksi tästä pahasta maailmasta. Se on kokoelma valtavia viisauksia ja ohjeita siitä, miten menestyä elämässä.

Vain lukemalla voit oppia tuntemaan kirjeen kirjoittajan ja huomata valtavan viisauden. Vain lukemalla voit löytää tien, josta kirjassa puhutaan. Tien, joka johtaa taivaaseen. Vain lukemalla pääset ymmärtämään tämän rakkauskirjeen sisällön, eli sen, miten Jumala rakastaa jokaista ihmistä ja tahtoo pelastaa kaikki.

Mutta kuten kaikissa kirjeissä, vastaanottajan tehtävä on lukea kirje itse, ja vielä päättää, miten vastata ja mitä ajattelee kirjoittajasta ja kirjeestä. Raamattu on siis Jumalan rakkauskirje sinulle ja minulle. Luethan kirjeen itse?

Janne Kujala
Peräseinäjoki

Comments are closed.