Toteutuuko saatanan tahto elämässäsi?

Toteutuuko saatanan tahto elämässäsi?

Uskovaisena olen monesti pohtinut, miten ihmiset kauhistelevat terroristien tekoja, verenvuodatusta ja kuolonuhreja, mutta samaan aikaan he eivät näe pahinta terroristia laisinkaan, vaikka se vaikuttaa valtavalla voimalla ympäri maailman.
Tuo maailman vaikutusvaltaisin terroristi on itse saatana ja hänellä on suuri armeija sotilaita apunaan sekä henkimaailmassa että ihmisissä.

Taistelu sieluista

Jos isis valtaisi kaupunkisi tai kyläsi ja antaisi mediassa tiedotteen, että joka päivä teloitetaan sattumanvaraisesti yksi ihminen, niin koko paikkakunta olisi suuren pelon vallassa. Koulut suljettaisiin, kaikkialla ovet lukittaisiin ja ikkunat peitettäisiin, kadut olisivat tyhjät ja poliisi ja armeija olisivat liikekannalla.

Mutta oletko koskaan ajatellut montako sielua saatana vie ja on jo vienyt ikuiseen kadotukseen paikkakunnaltasi? Ystävä, sinun sielusi voi olla seuraava, jonka saatana vie mukanaan helvettiin.

Tuo valehteleva terroristijohtaja on saanut monet ihmiset uskomaan, että hän on pelkkä vitsi, että helvetti on vitsi, Jumala ja Jeesus ovat pelkkää satua ja näin hän saa melkeinpä kenenkään estämättä toteuttaa suunnitelmiaan.
Kaiken tämän lisäksi monet helvettiin matkalla olevat sielut toteuttavat saatanan suunnitelmaa ja tahtoa omalla elämällään sanoin, ajatuksin ja teoin. Tämä valehteleva terroristi on tehnyt suunnitelman sinunkin elämällesi ja sen päämäärä on helvetin ikuinen tuska.

Pelastuksen ihme

Nämä kauheat suunnitelmat voi tehdä tyhjäksi vain Jeesus Kristus. Jos Jumalan armosta näet olevasi matkalla kadotukseen, niin pyydä Jeesusta elämäsi herraksi. Tunnusta hänelle syntisi ja hylkää ne pois elämästäsi, niin saat kokea pelastuksen ihmeen.

Olen itse kokenut Jeesuksen armon ja pyhän sovintoveren voimaa jo 24 vuoden ajan elämässäni. Jeesuksen voimasta ovat kaikki saatanan kahleet katkenneet elämästäni ja nyt minä saan toteuttaa Jumalan tahtoa saatanan tahdon sijaan.
Älä anna saatanan suunnitelmien toteutua elämässäsi enää askeltakaan pidemmälle, sillä Jumalallakin on suunnitelma sinun elämällesi jo täällä ajassa ja sen lopullinen päämäärä on ikuinen ilo ja rauha taivaan valtakunnassa.

Tommi Leskelä
Jyväskylä

Comments are closed.