Mikä on paras tai oikea seurakunta? Minkä niminen ja missä?

Mikä on paras tai oikea seurakunta? Minkä niminen ja missä?

Tähän ei voi vastata nimeämällä mitään seurakuntaa, yhteisöä tai kirkkoa. Paras seurakunta on sellainen, missä noudatetaan Raamatun linjaa, halutaan pitää kiinni Raamatun linjoista ja ohjeista ja Jumalan muuttumaton sana on ylin auktoriteetti.

Seurakunta ja ihmiset haluavat noudattaa Raamatun linjaa, eikä niin päin, että seurakunta yrittäisi muokata Raamattua ja Raamatun linjaa mieleisekseen. Tämä on liian yleistä tänä aikana.

Jeesus sanoi jo aikoinaan, että te eksytte, kun ette tunne kirjoituksia. Tunnetko sinä? Onko sinulla seurakuntasi kokoontumiseen mennessäsi oma Raamattu mukana, niin että voit siitä tarkistaa, mitä puhutaan ja missä yhteydessä siitä on Raamatussa puhuttu?

Voi kuinka moni luulee tuntevansa kirjoitukset! Liian moni suomalainenkin luulee, että lapsikaste olisi pelastukseen vaikuttava asia, tai rippikoulu, jossa annetaan ”naimalupa” olisi Raamatusta, tai ehtoollinen, jolla voi käydä, miten tahtoo ja kuka tahtoo, liittyisi Jeesuksen opetukseen.

On paljon enkelipalvontaa, Marian palvontaa, kristillistä joogaa, kristillistä rockmusiikkia ym. Listaa voisi jatkaa pitkäänkin. Mikään edellisistä ei kuitenkaan ole Raamatun mukaista toimintaa, vaikka niin monet seurakunnat näitä hyväksyvät ja jopa opettavat. Yllätyitkö? Oletko juuri sinä ja yhteisösi eksyksissä, vaikka luulit, että sinun seurakuntasi olisikin raamatullinen?

Tarkistathan suuntasi Raamatusta jo tänään? Pidä huoli siitä, että et eksy tässä uskontojen sekamelskassa. Uskonto ei pelasta. Vain todellinen, henkilökohtainen elävä yhteys ja usko Jeesukseen pelastaa. Vain Raamatusta löytyy oikeat ohjeet, linjaukset ja tie, mikä johtaa taivaaseen. Älä tee niissä kompromisseja, älä luovu Raamatusta ja voit olla varma, että tiesi vie taivaaseen.

Janne Kujala
Peräseinäjoki

Comments are closed.