Kategoria: Lähetystyö

Shalom!

Shalom!

Jumalan kunniaksi on ilo kertoa, että olemme viime aikoina tavanneet paljon Jumalaa etsiviä ihmisiä. Kiitos, jos rukoilet, että heistä tulisi todellisia opetuslapsia eli pysyvää hedelmää…! Hengellinen työ on riippuvainen Jumalan armosta ja esirukouksistasi.

Read More Read More

Pyhä Henki johtaa lähetystyötä

Pyhä Henki johtaa lähetystyötä

Herra Jeesus antoi lähetyskäskyn toteutettavaksi koko Jumalan seurakunnalle. Ei ainoastaan joillekin armoitetuimmille ja lahjakkaimmille yksilöille. Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mikäli ollaan totuttu ajattelemaan, että lähetystyö voidaan ulkoistaa koskemaan vain joitakin lähetysjärjestöjä tai muutamia lahjakkaita yksilöitä.

Read More Read More

Tervehdys Intian lastenkodin työsaralta

Tervehdys Intian lastenkodin työsaralta

Palasimme edelliseltä matkaltamme joulukuussa 2018 ja nyt olemme valmistelemassa jo uutta matkaa. Kiitämme teitä kaikkia esirukouksista, joiden tunnemme kantavan meitä. Matkat ovat haasteellisia, sillä käsiteltävänä on niin seurakuntien, lastenkodin (yht. noin 95 poikaa) kuin sen henkilökunnankin asiat.

Read More Read More

Hengellisen työn haasteet

Hengellisen työn haasteet

Henkivaltojen vastustus

Yhtenä mittarina Jumalan kutsumuksen toteutumisesta kohdallamme voidaan pitää henkivaltavastustusta. Näkyvässäkin sodassa jokainen etulinjassa palvellut tai etulinjaa tukeva sotilas osaa kuvailla vihollisen voimia. Silti on paljon uskovia, joille puhe näkymättömistä henkivalloista on täyttä ”hepreaa.”

Read More Read More

Misioneros raamattukoulu

Misioneros raamattukoulu

Jo kolmas Misioneros raamattukoulu alkoi maaliskuussa Espanjassa. Koulun periaatteena on hieman vaihdella kurssipaikkaa joka vuosi ja siitä syystä koulu järjestettiin Pilar de la Horadada -nimisessä kaupungissa, Valencian läänissä tänä vuonna.

Read More Read More

Pioneerityön aika ei ole ohi

Pioneerityön aika ei ole ohi

Pioneerityön aika ei ole ohi, koska työ on vielä pahasti kesken. Maailmassa on yli 7.000 saavuttamatonta kansanryhmää, joilla ei ole omaa seurakuntaa, joka pystyisi saavuttamaan oman kansansa ja julistamaan evankeliumia omalle kansalleen. Yhteen laskettuna saavuttamattomia ihmisiä maailmassa on 3,14 miljardia. Tosiasia on se, että jopa lähes 42 % maailman ihmisistä ei ole kuullut, että Jeesus on kuollut heidän syntiensä tähden ja että uskomalla Jeesukseen saa synnit anteeksi ja pääsee taivaaseen.

Read More Read More

Israelin siunaukset

Israelin siunaukset

Israelin päätarkoitus, välittää Jumalan siunausta, riippuu heidän Jumala-suhteestaan

Jumala valitsi Aabrahamin ja Jumalan tarkoitus oli Aabrahamin jälkeläisten (juutalaisten) kautta siunata kaikkia kansoja (1.Moos. 18:18-19; 2. Moos. 19:5-6).

Tämän tarkoituksen toteutumisessa oli erityinen Jumalan itsensä antama ehto 1.Moos. 18:19: “Sillä minä olen valinnut hänet, että hän käskisi lapsiaan ja perhettään pysymään Herran tiellä ja toimimaan vanhurskaasti ja oikeudenmukaisesti, jotta minä voisin toteuttaa Abramille sen, mitä olen hänestä puhunut.”
Jumalan tarkoituksen toteutuminen eli Israelin kyky välittää Jumalan siunausta oli riippuvainen Israelin yhteydestä Jumalaan eli siunauksen antajaan.

Read More Read More