Kategoria: Todistus

Jumala kutsui rakentajaksi

Jumala kutsui rakentajaksi

Synnyin Helsingissä ja kasvoin varhaislapsuuden Lohjan Kirkniemessä. Vartuin hyvässä kodissa, missä kuitenkaan ei Jumalaa tunnettu, ei edes muotokristillisellä tavalla. Isäni mummo tosin oli Suomen ensimmäisiä helluntaiuskovia. Minulle kerrottiin, että hän rukoili puolestani, kun olin vielä pieni. Sitten hän jo menikin taivaaseen. Emme ehtineet koskaan tapaamaan.

Read More Read More

Pyhäkoulupojasta Jumalan juoksupojaksi

Pyhäkoulupojasta Jumalan juoksupojaksi

Vuonna 1958 kesäkuussa sain syntyä köyhän perheen kuopukseksi. Minulla oli kuusi sisarta ja kaksi veljeä. Kotimme sijaitsi Itä-Uudellamaalla, Pukkilan pitäjässä. Jumala alkoi kutsumaan minua jo varhain. Kun olin noin kuusi- tai seitsemänvuotias, aloin käymään pyhäkoulussa.

Pyhäkoulu loppui äkisti ja olin siitä kovin harmissani. Kun tulin rippikouluikään, niin koin Jumalan kutsun taas voimakkaana ja aloin käydä Porvoossa nuorten raamattupiirissä. Matka oli kuitenkin liian pitkä, joten se jäi muutamaan kertaan.

Read More Read More

Miten tulin uskoon

Miten tulin uskoon

Olen ollut uskossa Jeesukseen reilut kymmenen vuotta. Muistan vieläkin todella hyvin, kuinka erilainen elämäni ja ajatusmaailmani oli, ennen kuin Jeesus muutti minut. Olin kyllä kuullut Jeesuksesta lapsuudesta saakka uskovaisilta sukulaisiltani.

Read More Read More